Anadolu Lisesi

Anadolu Lisesi

19.04.2022 488

YAĞAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BÜNYESİNDE 3 FARKLI PROGRAM BARINDIRMAKTADIR. BUNLAR;

- ANADOLU LİSESİ 

- ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

- ANADOLU MESLEK LİSESİ 

 PROGRAMLARIDIR. 

 Okulumuzda 9,10 ve 11 sınıf kademelerinde 3'er sınıf 12. sınıf kademesinde 2 sınıf bulunmaktadır. Hafta içi 5 gün- günlük 8 ders saati şeklinde toplamda 40 ders saati vardır. 

9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimizi de dönem dönem deneme sınavları yapılarak öğrencinin TYT ve AYT sınavlarına hazırlanmaları sağlanmaktadır.

12. Sınıf öğrencilerimizin haftalık programları, TYT-AYT'ye uygun ve yoğun bir şekilde düzenlenmiştir. 12. Sınıf öğrencilerimize, haftada bir gün TYT ve AYT deneme sınavları uygulanmakta ve bu sınav sonuçları aynı gün içerisinde ölçme ve değerlendirme uzmanlarımız tarafından değerlendirilip öğrenci ve velilerimize geri bildirimleri yapılmaktadır. 12. sınıflarımız için özel olarak hazırlanmış bu programlar, öğrencilerimizin en iyi üniversiteye ve en iyi bölümlere yerleşmelerini, hedeflerine ulaşmalarını ve özgüvenli bireyler olmalarını amaçlamıştır.

Anadolu Lisesi programımızda sayısal, sözel, eşit ağırlık alanlarımız bulunmaktadır. Öğrenci kapasitesinin dolması durumunda dil alanı da açılmaktadır. YKS, MSÜ sınavlarına yönelik öğrenci yetiştirilmektedir.